Webdesign Zwolle

Webdesign Zwolle

Webdesign Zwolle

Klasse webdesigner gezocht in of rond Zwolle? Een betaalbare en mobielvriendelijke website nodig, die vindbaar is in Google? Waar je als ZZP’er, liefhebber, ondernemer, hobbyist of professional zelf vlot teksten, video’s, muziek en afbeeldingen in verandert?

Web Affinity, gevestigd in Zwolle, ontwerpt en bouwt websites en webshops. Betaalbaar, mobiel- en tabletvriendelijk en snel en intuïtief vanuit WordPress te onderhouden. WordPress is een makkelijk en bewezen beheersysteem, beschikbaar in 50 talen en het draait inmiddels op 75 miljoen websites, een aantal dat onafgebroken stijgt.

Webdesign geeft een eerste indruk

Of je nu zelfstandig timmerman, smid, kapper, schilder, makelaar, advocaat, fotograaf of accountant bent, beginnend of ervaren, een eerste indruk geef je maar één keer. Zorg dat die dus goed is. Zorg er met andere woorden voor dat je een doeltreffende en aantrekkelijke website of webshop hebt, die doet wat je wilt. Wil je zien wat we gemaakt hebben? Kijk in onze portfolio.

In 5 stappen hoe we te werk gaan:

1. Offerteaanvraag

1. Offerteaanvraag

Vraag een vrijblijvende offerte hieronder aan. We nemen dan telefonisch of per e-mail contact met je op om je wensen door te nemen en te kijken welke mogelijkheden relevant en belangrijk zijn. Op basis daarvan sturen we je een prijs, toelichting en tijdsinschatting.

2. Functioneel ontwerp

2. Functioneel ontwerp

Ga je akkoord met de offerte, dan maken we een functioneel ontwerp. Dat is nog geen grafisch ontwerp, maar een opmaak of blokmatige schets die laat zien waar welke onderdelen en functies op je nieuwe website getoond zullen worden. Na akkoord op het functionele ontwerp, gaan we naar stap 3.

3. Grafisch ontwerp

3. Grafisch ontwerp

Op basis van het functionele ontwerp maken we een grafisch ontwerp. Het grafische ontwerp laat precies zien hoe je nieuwe website er straks uitziet. In kleur, met eventuele huisstijl en met voorbeeldteksten en afbeeldingen.

4. Bouw

4. Bouw

Na akkoord op het grafische ontwerp wordt de website gebouwd en de techniek op verschillende apparaten en in gangbare browsers getest. Wil je dat je bestaande of oude website voor bezoekers toegankelijk blijft totdat de nieuwe gevuld en gereed is, dan kan dat.

5. Oplevering

5. Oplevering

We leveren de website op en zetten deze online.

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan:

reCAPTCHA is required.

Toestemming voor cookies

Geef aan welke cookies we wel en niet mogen gebruiken.

Privacyverklaring | Sluiten
Voorkeuren
webdesigner zwolle