Webdesign Zwolle

Webdesign Zwolle

Webdesign Zwolle

Klasse webdesigner gezocht in of rond Zwolle? Een betaalbare en mobielvriendelijke website nodig, die vindbaar is in Google? Waar je als ZZP’er, ondernemer, particulier of professional zelf vlot teksten, video’s, muziek en afbeeldingen in aanbrengt en verandert?

Web Affinity, gevestigd in Zwolle, realiseert modern webdesign, bouwt de vereiste techniek erachter en richt zich op alles wat in het verlengde daarvan ligt zoals hosting, beveiliging, vindbaarheid en onderhoud. We maken websites die betaalbaar, responsive en eenvoudig vanuit WordPress te onderhouden zijn. WordPress is een makkelijk en bewezen beheersysteem, beschikbaar in 50 talen en motor van 30% van alle websites en webshops, een aantal dat onafgebroken stijgt.

Webdesign geeft een eerste indruk

Of je nu zelfstandig timmerman, smid, kapper, schilder, makelaar, advocaat, fotograaf of accountant bent, beginnend of ervaren, een eerste indruk geef je maar één keer. Zorg dat die dus goed is. Zorg er kortom voor dat je een doeltreffende en aantrekkelijke website of webshop hebt, die doet wat je wilt.

Hoe we te werk gaan, in 5 stappen:

1. Vraag offerte aan

1. Vraag offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte hieronder aan. We nemen dan telefonisch of per e-mail contact met je op om je wensen door te nemen en te kijken welke mogelijkheden relevant en belangrijk zijn. Op basis daarvan sturen we je een prijs, toelichting en tijdsinschatting.

2. Functioneel ontwerp

2. Functioneel ontwerp

Ga je akkoord met de offerte, dan maken we een functioneel ontwerp. Dat is nog geen grafisch ontwerp, maar een opmaak of blokmatige schets die laat zien waar welke onderdelen en functies op je nieuwe website getoond zullen worden. Na akkoord op het functionele ontwerp, gaan we naar stap 3.Ga je akkoord met de offerte, dan maken we een functioneel ontwerp. Dat is nog geen grafisch ontwerp, maar een opmaak of blokmatige schets die laat zien waar welke onderdelen en functies op je nieuwe website getoond zullen worden. Na akkoord op het functionele ontwerp, gaan we naar stap 3.

3. Grafisch ontwerp

3. Grafisch ontwerp

Op basis van het functionele ontwerp maken we een grafisch ontwerp. Het grafische ontwerp laat precies zien hoe je nieuwe website er straks uitziet. In kleur, met eventuele huisstijl en met voorbeeldteksten en afbeeldingen.Op basis van het functionele ontwerp maken we een grafisch ontwerp. Het grafische ontwerp laat precies zien hoe je nieuwe website er straks uitziet. In kleur, met eventuele huisstijl en met voorbeeldteksten en afbeeldingen.

4. Bouw

4. Bouw

Na akkoord op het grafische ontwerp wordt de website gebouwd en de techniek op verschillende apparaten en in gangbare browsers getest. Wil je dat je bestaande of oude website voor bezoekers toegankelijk blijft totdat de nieuwe gevuld en gereed is, dan kan dat.Na akkoord op het grafische ontwerp wordt de website gebouwd en de techniek op verschillende apparaten en in gangbare browsers getest. Wil je dat je bestaande of oude website voor bezoekers toegankelijk blijft totdat de nieuwe gevuld en gereed is, dan kan dat.

5. Oplevering

5. Oplevering

We leveren de website op en zetten deze online.

 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voer een getal in van 2 cijfers (bijv. 23):

Een ontwerp of design is een concept, opzet, model, tekening of beeld van een toekomstige werkelijkheid. Een ontwerp kan ook een tekstuele omschrijving zijn, een schets of een schaalmodel. Onderdelen van design of vormgeving zijn bijvoorbeeld kleuren, verhoudingen en vormen. Attractief webdesign wordt gekenmerkt door geschikte kleurencombinaties, esthetische verhoudingen en functionele vormen. Webdesign is strikt genomen een engelstalige benaming voor het vormgeven of ontwerpen van een website of webshop. Het bouwen van zo’n ontwerp, heet ’technisch ontwikkelen’. De technische ontwikkeling wordt ook wel ‘development’ genoemd. De techniek achter een website kan verder onderverdeeld worden in front-end en back-end. Zonder heel erg op de details in te gaan, kunnen we dit zeggen: Web Affinity doet alles. We bedenken en realiseren. Zijn vormgever en bouwer. Designer en developer. Front- en back-end. Naast webdesign en development houden we ons bezig met veilige en snelle webhostingzoekmachine-optimalisatie en vindbaarheid in Google, regulier onderhoud, het responsive of mobielvriendelijk maken van bestaande websites, verhuizen van e-mail accounts en domeinnamen, spoedopdrachten en het monitoren en beveiligen van webapplicaties die om extra aandacht vragen. Je kunt ons ook benaderen voor advies, ondersteuning en hulp bij Magento 1 en 2.

webdesigner zwolle