Over ons

Gesteund door een subliem team van 10 programmeurs die gespecialiseerd zijn in Magento, WordPress, Joomla, OpenCart, ASP en Drupal, vormen Paul Vliek en Danny Mispelblom de drijvende en inspirerende kracht achter Web Affinity. Met enthousiasme, zorg en 40 jaar samengevoegde ervaring, richten we ons dagelijks op het ontwerpen, bouwen, hosten, onderhouden en verbeteren van websites en webshops.

Paul

Denkt ICT, al sinds 1985, kijkt methodisch, test techniek liever een keer teveel dan te weinig, is trouw supporter van voetballende dochters en mag 's nachts voor een Senseo mokka wakker gemaakt worden. Paul is iemand die issues en problemen niet alleen op tijd ziet, hij is ze vaak een stap vóór. Een sterk punt, als je erover nadenkt. Want opmerken is goed, maar zien aankomen is beter.

Danny

Ademt beelden, is gefascineerd door taal, vergeet snel te pauzeren en is fan van sushi en sashimi. Zijn passie voor webdesign en HTML vond hij in 2005. Een logo kan hem ontzettend boeien of juist tegenstaan, hij gaat graag de diepte in en hij heeft een zwak voor bluestripe snappers. Leegte vindt Danny even belangrijk als vulling en hij gelooft dat je creativiteit en verbeeldingskracht kunt laten groeien.

webdesigner zwolle