WordPress service- of onderhoudscontract

Voor een aantrekkelijk laag bedrag heb je bij ons een WordPress service- of onderhoudscontract. Hiermee leg je het technische beheer in onze handen en hoef je zelf geen updates meer door te voeren. Wij houden het WordPress beheersysteem en alle plugins op vakkundige wijze up to date, maken backups van je website of webshop en optimaliseren je database.

Veiligheid

Uit oogpunt van veiligheid is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je website regelmatig wordt geupdate. In februari 2017 bijvoorbeeld, zijn wereldwijd meer dan 17 miljoen inbraakpogingen op WordPress websites gedaan. Draait een website of webshop langere tijd op verouderde plugins en modules, dan vergroot dat de kans aanzienlijk dat hackers hun pogingen met succes bekroond zien.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voer een getal in van 2 cijfers (bijv. 23):

Web Affinity richt zich met veel enthousiasme op ontwerp en bouw van nieuwe websites op maat, MailChimp templates en sjablonen, functioneel webdesignsnelle hostingzoekmachine-optimalisatie en verbeterde vindbaarheid in Google, regulier en preventief onderhoud, het responsive maken van websites, verhuizing van websites en webshops, spoedopdrachten, ondersteuning bij problemen en hulp en advies bij een gekraakte website. Wij maken het mogelijk om tegen een lage prijs zonder maandelijks terugkerende kosten een budget website te hebben, die je zelf onderhoudt en beheert en waarmee je je bedrijf of organisatie sterk presenteert.

webdesigner zwolle