Bestaande website mobielvriendelijk maken

Bestaande website mobielvriendelijk maken

Is je website niet mobielvriendelijk? Dan zul je bezoekers kwijtraken.

Wij maken bestaande websites en webshops 100% responsive, oftewel mobiel- en tabletvriendelijk, ongeacht complexiteit en omvang. Dat zorgt ervoor dat de website op elk apparaat en elke browser correct en netjes zal worden weergeven. Bezoekers zijn dan niet genoodzaakt om in en uit te zoomen of horizontaal te scrollen.

Redenen waarom

Drie belangrijke redenen voor een mobielvriendelijke website zijn vindbaarheid, toename in mobiel gebruik en mobiel als standaard. Sinds begin 2015 weegt responsiveness of mobielvriendelijkheid voor Google mee bij het rangschikken of positioneren van een website in zoekresultaten. Is een website of webshop kortom niet mobielvriendelijk, dan is deze aantoonbaar slechter vindbaar. Bovendien is het zo dat mensen in toenemende mate internetten met een smartphone. Sinds 2014 zijn er globaal gezien meer gebruikers die met een mobieltje het web op gaan dan met een laptop, notebook of desktop PC. En last but not least, financiële dienstverleners en banken zoals ABN Amro, ING en de Rabobank zien graag dat winkelend Nederland met de smartphone afrekent. Mobiel gebruik wordt daardoor meer en meer de standaard van onze moderne maatschappij.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voer een getal in van 2 cijfers (bijv. 23):

We maken bestaande websites en webshops volledig responsive, oftewel smartphone-, tablet-, laptop- en notebookvriendelijk. Maar we doen meer. Web Affinity herstelt en repareert gehackte of gekraakte websites en webshops, verricht regulier onderhoud (goedkoop onderhoudscontract WordPress), realiseert webdesign, biedt webhosting, heeft ervaring met het beter vindbaar zijn in zoekmachines, maakt je website AVG compliant, verhuist e-mail en websites, bouwt ook low budget WordPress websites en biedt algemene hulp bij websiteproblemen.

webdesigner zwolle