Zichtbaar zijn in Google

Tenzij je een etalage of showroom in een drukbezochte winkelstraat hebt, ben je nergens wanneer je niet door Google gevonden wordt. Alles draait om vindbaarheid en zichtbaar zijn.

Hoe zit het met jouw website of webshop? Is deze geïndexeerd en goed vindbaar? Of verschijn je ergens op pagina 10 of 15 van zoekresultaten? Of erger nog, zijn er pagina’s die helemaal nergens tevoorschijn komen wanneer iemand erop googelt?

Wat wij beloven

Een specifieke ‘ranking’ of positie binnen de zoekresultaten van Google verzekeren of garanderen, kan niemand. Wat we wel beloven is dat we binnen een afgesproken periode van tijd de webpagina’s die onzichtbaar zijn in de organische zoekresultaten van Google, zichtbaar maken. Zelfs hardnekkige pagina’s die zich moeilijk laten indexeren. Voorwaarde is wel dat we, indien nodig en in overleg, een deel van de content van je website herschrijven of uitbreiden. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat de positionering, vindbaarheid of ‘ranking’ van één of meer webpagina’s voor een afgesproken aantal zoektermen, verbeterd wordt.

Meten is weten

Wil je een bewijs of rapport zien van websites en webpagina’s die we voor een aantal belangrijke zoektermen op de 1e pagina van Google hebben weten te krijgen, dan laten we je dat graag zien. Meten is immers weten. Neem dus gerust contact met ons op en we sturen je met alle plezier een concreet voorbeeld van behaalde resultaten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voer een getal in van 2 cijfers (bijv. 23):

Web Affinity richt zich dagelijks op ontwerp en ontwikkeling van nieuwe websites op maat, MailChimp templates en sjablonen, functioneel en grafisch webdesignveilige en vlotte webhostingzoekmachine-optimalisatie en verbeterde vindbaarheid in Google, regulier en preventief onderhoud, het responsive of mobielvriendelijk maken van bestaande websites, verhuizing van websites en webshops, spoedopdrachten, ondersteuning bij problemen en hulp en advies bij een gekraakte website. Wij maken het niet alleen mogelijk om een budget website te hebben, maar ook ontzettend makkelijk en prettig om die te onderhouden en beheren. In onze portfolio zie je wat we gemaakt hebben.

webdesigner zwolle