Vindbaar worden in Google

Tenzij je een etalage of showroom in een drukbezochte winkelstraat hebt, ben je nergens wanneer je niet door Google gevonden wordt. Alles draait om vindbaarheid. Hoe zit het met úw website of webshop? Is iedere pagina geïndexeerd en vindbaar? Zijn er pagina’s die op geen enkele wijze tevoorschijn komen wanneer men erop zoekt? Dan is er aan SEO of zoekmachineoptimalisatie nog wel het één en ander te verbeteren.

Een specifieke ‘ranking’ binnen de zoekresultaten van Google verzekeren of waarborgen, kan niemand. Garandeert een organisatie, dienst of bedrijf dat het uw website op positie x binnen de zoekresultaten van Google kan laten verschijnen, dan is het oppassen geblazen. Al krijgt u die positie, wie zegt dat u die volgende week nog steeds hebt?

Wat wij beloven

Wat wij u durven beloven is dat we binnen een afgesproken periode van tijd uw webpagina’s in de organische zoekresultaten van Google zichtbaar maken. Ook hardnekkige pagina’s die zich moeilijk laten indexeren. Voorwaarde is wel dat we, indien nodig, een deel van de content van uw website herschrijven of uitbreiden. Vanzelfsprekend in overleg met u.

Probeer ons uit. U hebt niets te verliezen. Want lukt het ons niet, dan hoeft u ons niets te betalen.

Stuur mij meer informatie

 

Verificatie

 

Toestemming voor cookies

Geef aan welke cookies we wel en niet mogen gebruiken.

Privacyverklaring | Sluiten
Voorkeuren