Snelle en veilige hosting

Hoeveel tijd kost het je om een backup van je website of webshop succesvol terug te zetten? Heb je dat ooit geprobeerd? Beschik je überhaupt over één of meerdere backups? Dat zijn vragen om over na te denken.

Web Affinity biedt vlotte en solide hosting die een zeer lage downtime van 0,1% heeft, op de nieuwste PHP-versie draait en alarmerende lekken in de core of kern van WordPress repareert. Duurzaam en betaalbaar.

Snelheid, bezoekers en omzet

Onderzoek laat zien dat er een verband bestaat tussen websitesnelheid, aantal bezoekers en omzet. De laadtijd van een website of webshop is voor Google een voorname factor bij het bepalen van de kwaliteitsscore in bijvoorbeeld Google Adwords. Je zou bij wijze van test eens de snelheid van je website moeten meten. Mocht je daarna advies willen hebben of je website naar ons willen verhuizen, dan helpen we je daar graag bij.

Webhosting

Web Affinity biedt hosting aan met:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voer een getal in van 2 cijfers (bijv. 23):

Naast snelle, robuuste en veilige webhosting voor websites en webshops zijn we deskundig en ervaren op het gebied van onderhoud van websites en webshops (servicecontract WordPress), functioneel webdesignverbeterde vindbaarheid in Google, responsive of mobiel maken van bestaande websites, verhuizing van websites, spoedopdrachten, laaggeprijsde low budget websites, en herstel van gehackte websites. Heb je hulp en advies nodig bij het AVG geschikt maken van je website, het oplossen van websiteproblemen, of de integratie van een MailChimp sjabloon? Hulp nodig bij Magento 1 of 2? Laat het ons weten.

webdesigner zwolle