Repareer gehackte website

Heeft iemand het op je website voorzien en is deze niet langer toegankelijk meer? Is er op je webshop ingebroken en verlies je klanten?

Wordt je website binnen zoekresultaten van Google met de melding ‘deze site is mogelijk gehackt‘ weergegeven? Heeft je hosting provider gewaarschuwd dat er verdachte content op je website staat en is je gekraakte site offline gezet? Dan wil je dit natuurlijk onmiddellijk verholpen hebben. Liefst gisteren nog.

Vinden, verwijderen en voorkomen

Web Affinity is expert op het gebied van het identificeren en afzonderen van onveilige en onbetrouwbare content. Is de schadelijke code eenmaal gedetecteerd en blootgelegd, dan verwijderen we die en geven belangrijke tips en aanbevelingen voor de toekomst. Voorkomen is per slot van rekening beter dan genezen*. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* Garanderen dat een website niet wordt gehackt, kan niemand. Maar de kans daarop aanzienlijk verkleinen, kan wel. In februari 2017 zijn wereldwijd meer dan 17 miljoen inbraakpogingen gedaan. Wil je hosting die daar tegen bestand is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De server waarop wij draaien wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week gecontroleerd, backups worden automatisch gemaakt en een eventueel lek wordt automatisch gedicht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voer een getal in van 2 cijfers (bijv. 23):

Naast herstel en reparatie van een gehackte of gekraakte website of webshop, kun je bij ons terecht voor regulier onderhoud (betaalbaar onderhoudscontract WordPress), modern webdesign, hostingverbeterde vindbaarheid in Google, het AVG geschikt laten maken van je website, het mobielvriendelijk laten maken van je bestaande webshop, verhuizing van je website of webshop, spoedopdrachten, een goedkope budget WordPress website en algemene hulp bij websiteproblemen.

webdesigner zwolle