Repareren van gehackte website

Heeft iemand het op uw website voorzien en is deze niet langer toegankelijk meer? Is er op uw webshop ingebroken en verliest u klanten? Wordt uw website binnen zoekresultaten van Google met de melding ‘deze site is mogelijk gehackt‘ weergegeven? Heeft uw hosting provider u gewaarschuwd dat er verdachte content op uw website staat en is uw gekraakte site offline gezet? Dan wilt u dit natuurlijk onmiddellijk verholpen hebben.

Liefst gisteren nog.

Vinden, verwijderen en voorkomen

Web Affinity is expert op het gebied van het identificeren en afzonderen van onveilige en onbetrouwbare content. Is de schadelijke code eenmaal gedetecteerd en blootgelegd, dan verwijderen we die en voorzien we u van belangrijke tips en aanbevelingen voor de toekomst. Voorkomen is per slot van rekening beter dan genezen*.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Garanderen dat een website niet wordt gehackt, kan niemand. Maar de kans daarop aanzienlijk verkleinen, kan wel. In februari 2017 zijn wereldwijd meer dan 17 miljoen inbraakpogingen gedaan. Wilt u hosting die daar tegen bestand is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De server waarop wij draaien wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week gecontroleerd, backups worden automatisch gemaakt en een eventueel lek wordt automatisch gedicht.

Stuur mij meer informatie

 

Verificatie

 

Toestemming voor cookies

Geef aan welke cookies we wel en niet mogen gebruiken.

Privacyverklaring | Sluiten
Voorkeuren