Hulp bij website problemen

We zijn bekwaam en ervaren in het opsporen, corrigeren en herstellen van de meest uiteenlopende issues en problemen op het terrein van websites en webshops. Het team achter Web Affinity bestaat uit zeer diverse technische specialisten en programmeurs. De gecombineerde ervaring van het team achter Web Affinity is meer dan 40 jaar.

Of het nu gaat om het oplossen van een halsstarrig probleem in vormgeving of techniek, het soepel verhuizen van e-mail accounts met behoud van mappen, het verhelpen van een haperende WordPress blog, of het in orde brengen of werkend krijgen van een full-blown Magento webshop, we maken het graag makkelijk voor je.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voer een getal in van 2 cijfers (bijv. 23):

Heb je hardnekkige problemen, koppige issues of aanhoudende technische moeilijkheden met je website of webshop, dan helpen we je graag verder. Maar we kunnen meer. Web Affinity is expert en specialist op het gebied van regulier onderhoud van websites (servicecontract WordPress)verwezenlijking van modern en betaalbaar webdesignveilige webhostingpositionering in Google, het smartphone- en tabletvriendelijk maken van een bestaande website, verhuizen van e-mail accounts (met behoud van mappen) en domeinnamen, spoedopdrachten, AVG compatibel zijn, creatie en implementatie van MailChimp templates, realisatie van low budget websites in WordPress en het repareren en weer ‘in de lucht brengen’ van gehackte websites.

webdesigner zwolle