Nieuwe website

Nieuwe website

In een sollicitatiegesprek kom je op tijd, kleed je je passend en heb je een verzorgd uiterlijk. Je wilt gewoon goed voor de dag komen. Want een eerste indruk maak je maar één keer. Herkansingen zijn er niet.

Keihard visitekaartje

Voor een bedrijf of bureau geldt precies hetzelfde. Wil je een potentiële klant of partner een sterke eerste indruk geven, dan begint het met het hebben van een goede website. Vóórdat iemand je instelling, ontvangsthal, afdeling of gebouw binnenstapt of contact met je opneemt, is je website namelijk al bekeken en heeft men een eerste indruk gekregen. Is die impressie slecht, dan heeft dat negatieve gevolgen. Vooral wanneer je concurrent de website wel goed voor elkaar heeft. Logisch. Een website is een keihard visitekaartje.

Onze werkwijze

In 5 stappen hoe we te werk gaan:

1. Vraag offerte aan

1. Vraag offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte hieronder aan. We nemen dan telefonisch of per e-mail contact met je op om je wensen door te nemen en te kijken welke mogelijkheden relevant en belangrijk zijn. Op basis daarvan sturen we je een prijs, toelichting en tijdsinschatting.

2. Functioneel ontwerp

2. Functioneel ontwerp

Ga je akkoord met de offerte, dan maken we een functioneel ontwerp. Dat is nog geen grafisch ontwerp, maar een opmaak of blokmatige schets die laat zien waar welke onderdelen en functies op je nieuwe website getoond zullen worden. Na akkoord op het functionele ontwerp, gaan we naar stap 3.Ga je akkoord met de offerte, dan maken we een functioneel ontwerp. Dat is nog geen grafisch ontwerp, maar een opmaak of blokmatige schets die laat zien waar welke onderdelen en functies op je nieuwe website getoond zullen worden. Na akkoord op het functionele ontwerp, gaan we naar stap 3.

3. Grafisch ontwerp

3. Grafisch ontwerp

Op basis van het functionele ontwerp maken we een grafisch ontwerp. Het grafische ontwerp laat precies zien hoe je nieuwe website er straks uitziet. In kleur, met eventuele huisstijl en met voorbeeldteksten en afbeeldingen.Op basis van het functionele ontwerp maken we een grafisch ontwerp. Het grafische ontwerp laat precies zien hoe je nieuwe website er straks uitziet. In kleur, met eventuele huisstijl en met voorbeeldteksten en afbeeldingen.

4. Bouw

4. Bouw

Na akkoord op het grafische ontwerp wordt de website gebouwd en de techniek op verschillende apparaten en in gangbare browsers getest. Wil je dat je bestaande of oude website voor bezoekers toegankelijk blijft totdat de nieuwe gevuld en gereed is, dan kan dat.Na akkoord op het grafische ontwerp wordt de website gebouwd en de techniek op verschillende apparaten en in gangbare browsers getest. Wil je dat je bestaande of oude website voor bezoekers toegankelijk blijft totdat de nieuwe gevuld en gereed is, dan kan dat.

5. Oplevering

5. Oplevering

We leveren de website op en zetten deze online.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voer een getal in van 2 cijfers (bijv. 23):

Web Affinity maakt niet alleen nieuwe websites. Naast het bedenken, vormgeven, bouwen en hosten van kersverse, moderne en hedendaagse websites en webshops, bestaan onze werkzaamheden tevens uit het regulier onderhouden van websites (i.e. servicecontract WordPress), het verwezenlijken van modern en attractief webdesignveilige hostingzoekmachine-optimalisatie en positionering in Google, het mobiel- en tabletvriendelijk maken van bestaande websites, verhuizen van e-mail accounts (met behoud van mappen) en domeinnamen, spoedopdrachten, het ‘AVG proof’ maken van van websites en webshops, creatie en integratie van MailChimp sjablonen, realisatie van low budget websites in WordPress en het repareren van gehackte websites. Ook voor ondersteuning bij Magento webshops, kun je bij ons terecht.

webdesigner zwolle