MailChimp templates

Dienst, verhaal of product digitaal presenteren? Aan de hele wereld, in een handomdraai en op zijn allerbest? Het kan met MailChimp, ’s werelds makkelijkste, grootste en meest briljante e-mail marketing platform. Het heeft 15 miljoen klanten, variërend van kleine e-commerce winkels en webshops tot grote professionele online retailers.

Web Affinity ontwerpt en bouwt templates en sjablonen die je vanuit MailChimp intuïtief en vloeiend van titels, tekst en plaatjes voorziet. Voor het geld hoef je het niet te laten. Een MailChimp account zelf is gratis en vlug aangemaakt.

Keurig in elk e-mailprogramma

De vraag of je doelgroep Outlook, Gmail, Hotmail of Apple Mail gebruikt, is daarbij niet belangrijk. Want templates ontworpen en gemaakt door Web Affinity, produceren nieuwsbrieven die op elk platform en apparaat uniform en netjes weergegeven worden. Marges, huisstijl, kantlijnen, opmaak en lettertypen zijn kortom gewaarborgd en verzekerd. E-mail campagnes bedenken, opzetten en versturen is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voer een getal in van 2 cijfers (bijv. 23):

Naast ontwerp en bouw van MailChimp templates, bieden we als webdesigner in Zwolle, regulier onderhoud van websites aan (onderhoudscontract WordPress), advies en hulp bij het AVG geschikt maken van een site, maatwerk, webhostingzoekmachine-optimalisatie in Google, het mobiel- en tabletvriendelijk maken van reeds bestaande websites, verhuizing van websites en e-mail accounts, spoedopdrachten, budget website en herstel en reparatie van gehackte websites. Web Affinity biedt ook betaalbare oplossingen voor het Magento e-commerce platform.

webdesigner zwolle