Low budget website in WordPress

Low budget website in WordPress

Met een minimaal of laag budget toch een moderne website hebben en beheren waarmee je jezelf, je bedrijf of organisatie sterk presenteert?

Een mobielvriendelijke website met een professionele look & feel, die je zelf snel en makkelijk onderhoudt, bieden we al vanaf €395. Er zitten diverse layouts bij, die je voor een onbeperkt aantal pagina’s kunt gebruiken. Domeinnaam en hosting zijn het 1e jaar gratis, daarna €99 per jaar. Onze hosting is snel, heeft een onbeperkte capaciteit, maakt automatisch backups, repareert automatisch verdachte lekken en is standaard uitgerust met een wettelijk verplicht SSL-certificaat. Maandelijks terugkerende kosten zijn er niet.

Functionaliteiten

budget websiteJe krijgt je budget website met een state of the art full screen image slider waarmee je op sublieme wijze high resolution foto’s en video’s weergeeft. Met het contactformulier nemen bezoekers graag contact met je op en stuur je ze per e-mail automatisch een bevestiging van hun inzending. Met het intuïtieve, bewezen en door een miljoenen-community ondersteunde WordPress beheersysteem maak je nieuwe pagina’s aan, vervang je teksten en afbeeldingen en pas je heel precies de manier aan waarop Google jouw website in zoekresultaten toont. De website is AVG compliant en biedt ondersteuning voor alle gangbare sharing social media (sharing, dus je hoeft zelf geen kanaal te hebben of te onderhouden).

Op een rijtje

De kenmerken van een budget website van Web Affinity op een rijtje:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

reCAPTCHA is required.

Niet iedereen heeft dezelfde prioriteiten en eisen. De één is bereid om meer te betalen voor een professionele, beheerbare en in Google vindbare website dan een ander. Web Affinity maakt het niet alleen mogelijk en aantrekkelijk om tegen lage kosten een budget website te hebben, maar ook verdraaid makkelijk om die te onderhouden. Voor een budget website rekenen wij éénmalig een vast bedrag, zonder maandelijks terugkerende kosten. Het eerste jaar zijn de domeinnaam en hosting gratis. Een budget website van Web Affinity beschikt over een full screen image & video slider, 2 kant-en-klare layouts die inzetbaar zijn voor een onbeperkt aantal webpagina’s, een contactformulier met autoresponder en antispambeveiliging, sharing social media, een AVG-module, een wettelijk verplicht SSL-certificaat, is 100% responsive oftewel mobielvriendelijk, vindbaar in Google en compatibel met alle gangbare browsers zoals Google Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge, Firefox, Safari en Opera. Naast het realiseren van betaalbare, goedkope low budget websites voor bedrijven, organisaties en particulieren, richten we ons dagelijks met veel enthousiasme en gedrevenheid op vormgeving en bouw van nieuwe websites op maat, MailChimp templates en sjablonenfunctioneel en grafisch webdesignveilige en snelle hostingzoekmachine-optimalisatie en vindbaarheid in Google, regulier onderhoud, het responsive of mobielvriendelijk maken van bestaande websites, verhuizen van e-mail accounts en domeinnamen, spoedopdrachten, ondersteuning bij issues, hulp en ondersteuning bij een gekraakte website en het monitoren en beveiligen van webapplicaties die om extra aandacht vragen. Web Affinity biedt ook hulp bij Magento webshops

webdesigner zwolle