iDEAL donatie module WordPress

Wil je je bezoekers de mogelijkheid bieden om via jouw WordPress website of webshop makkelijk en vlot donaties en giften te kunnen doen? Dat kan met een donatiemodule. WooCommerce of andere complexe plugins, zijn niet nodig. Je hoeft er ook niet voor te kunnen programmeren. De doneermodule kan ingezet worden voor bijvoorbeeld donaties en giften voor goede doelen, verkoop van simpele producten of diensten en aanmelding voor evenementen, workshops of cursussen.

Betaalmethodes

Betaalmethodes die deze module voor donaties ondersteunt, zijn o.a. iDEAL, PayPal, Sofort, Creditcard (VISA, Mastercard, AMEX), Bancontact, SEPA-incasso, EPS en GiroPay. Ook terugkerende of periodieke betalingen zijn mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld periodieke donaties, verlenging van abonnementen, maandelijkse contributies en lidmaatschappen.

Met één klik op je pagina geplaatst

Nadat we de doneermodule op je WordPress website geïmplementeerd hebben, zul je in de WordPress editor een iDEAL icoon zien staan. Daarmee voeg je met één klik een doneerformulier toe. Het is mogelijk om een onbeperkt aantal verschillende doneerformulieren aan te maken en die op je website te gebruiken. Met de donatiemodule heb je geen andere WordPress plugins of modules nodig om betalingen te kunnen ontvangen. Ben je handig met het genereren van QR-codes, dan kun je die gebruiken om bezoekers snel en foutloos op jouw doneerpagina terecht te laten komen.

Payment provider Mollie

De donatiemodule begeleidt je bij het aanmaken van een account bij payment provider Mollie. Mollie is een bewezen, degelijke en betrouwbare betalingsverwerker, die tussen jouw website en jouw zakelijke bankrekening zit. In vijf stappen zet je een account op, waarmee je testbetalingen kunt verrichten. Mollie rekent op moment van dit schrijven €0,29 (ex btw) per transactie. Abonnementskosten zijn er niet. Jouw account wordt doorgaans binnen een werkdag door Mollie gecontroleerd en geactiveerd. Na activatie ben je in staat om echte betalingen te ontvangen, die normaal gesproken na één werkdag overgemaakt worden naar jouw zakelijke bankrekening.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voer een getal in van 2 cijfers (bijv. 23):
webdesigner zwolle