AVG compliant website

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat voor elk land in de Europese Unie dezelfde privacywetgeving geldt. Daarmee komt de oude wetgeving, de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’, te vervallen.

De nieuwe AVG wetgeving verstevigt de positie van personen van wie persoonsgegevens worden verwerkt. Niet alleen ontvangen zij nieuwe privacyrechten, ook hun bestaande rechten worden een stuk sterker. Organisaties en bedrijven die persoonsgegevens verwerken krijgen meer verplichtingen. De focus komt te liggen op de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van organisaties en bedrijven om te kunnen aantonen en onderbouwen dat zij zich aan de wet houden.

De nieuwe wet zorgt kortom voor een verscherping en uitbreiding van privacyrechten, meer verantwoordelijkheden voor organisaties en bedrijven en gelijke bevoegdheden voor alle Europese privacytoezichthouders, zoals de autoriteit en bevoegdheid om boetes tot 20 miljoen euro op te leggen.

Is jouw website AVG compliant?

Wil je weten of jouw website of webshop AVG compliant is en voldoet aan de nieuwe wetgeving Algemene verordening gegevensbescherming? Voor een aantrekkelijk, éénmalig bedrag doen we een uitgebreide analyse en krijg je van ons een rapport met advies op maat. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in.

Voer een getal in van 2 cijfers (bijv. 23):

Web Affinity is expert in preventief onderhoud van websites (service- of onderhoudscontract), webdesign en ontwikkelingwebhostingverbetering van vindbaarheid in Google, het responsive maken van bestaande websites, verhuizing van websites en/of e-mail (met behoud van mappen), spoedopdrachten, low budget websites in WordPress, hulp bij websiteproblemen, ontwerp en bouw van MailChimp templates of sjablonen en het herstel van een gehackte website of webshop.

webdesigner zwolle